کاربردهای فیبر نوری
کابل فیبر نوری به دلیل ساختار باریک و وزن کم در مکان های زیادی کاربرد دارد از جمله صنعت مخابرات، شبکه های کامپیوتری، انتقال نور به مکان های دیگر، اسکنرهای پزشکی، تجهیزات نظامی و ... .
شبکه های مخابراتی و کامپیوتری
این کابل بیشترین استفاده را در صنعت مخابرات دارد. تمامی سرورهای اطلاعاتی دنیا و شبکه های جهانی اینترنت از طریق کابل فیبر نوری بهم متصل هستند. حتی اگر در در خانه از ADSL استفاده میکنید اما در واقع ارتباط شما و مرکز مخابرات با کابل های مسی و ارتباط بین مرکز مخابرات و شبکه جهانی اینترنت با فیبر نوری است.
کاربردهای پزشکی
به دلیل اینکه فیبرهای نوری نازک هستند و تا زمانی که هسته ی آن ها شکسته نشود قابل خم شدن هستند وسیله خوبی برای رصد در داخل بدن انسان هستند.
صنایع هوایی و نظامی
فیبرهای نوری به دلیل قیمت کم نسبت به سیم های مسی و همچنین نازکی، پهنای باند و امنیت بالا برای ارتباط بین پایگاه و ایستگاه های نظامی به کار برده میشود.
مزایای کابل فیبر نوری
با توجه به اینکه هنوز بکارگیری فیبر نوری روی دسکتاپ در شبکه های امروزی مقرون به صرفه نمیباشد اما به نظر میرسد که پاسخ نهایی برای انتقال هر اطلاعاتی از قبیل ویدئو، صدا و داده به علت پهنای باند نا محدود فیبر نوری باشد . برخی از مزایا کابل فیبر نوری نسب به کابل شبکه مسی عبارتست از :
1- فاصله ای که کابل فیبر نوری پشتیبانی می کند بسیار بیشتر از کابل شبکه مسی می باشد
2- پهنای باند کابل فیبر نوری بصورت چشمگیری بالاتر از کابل شبکه مسی می باشد .
3- کابل فیبر نوری نسبت به نویز الکترو مغناطیس و همشنوایی حساس نیست و البته هیچ از آن دو را نیز تولید نمی کند
کابل شبکه
رک ایستاده
رک دیواری
پچپنل
پچپنل شبکه
پچپنل فیبر نوری
پچکورد شبکه
پچکورد فیبر نوری
کیستون شبکه
آداپتور فیبرنوری
پیگتیل فیبر نوری
سوئیچ شبکه
مبدل فیبر نوری
مدیا کانورتور
نمایندگی سیسکو
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10